Burhill Golf Club, Surrey

Becker were recently asked to provide an acoustic sliding folding partition in the magnificent stately home setting of Burhill Golf Club in Surrey.

The finished partition needed to complement the interior styling of the restored Georgian mansion, which was once home to the Duchess of Wellington. The raised and fielded design of the acoustic panels faithfully matches that of the internal doors to the club dining rooms.

Becker are delighted to say that the end result has achieved what their client required both in appearance and performance.

www.becker.uk.com

Please wait...

Subscribe to our Newsletter & Digital Edition

Want to be notified on all the latest industry news and when our next issue is published? Enter your email address and name to be the first to know.
Read previous post:
Eliminator doing the biz

One of the unsung heroes of reliable heating and plumbing installations is effective water treatment solutions. Chris Jones is the...

Close